Koronavirus u VPŽ: Imamo 18 novih slučajeva, čekaju se podaci za još 44 uzorka

Prema trenutno dostupnim informacijama, s područja Virovitičko-podravske županije, 18 je novozaraženih osoba koronavirusom. Od 124 uzoraka, 80 ih je obrađeno, a među njima je bilo 18 pozitivnih i 62 negativna na virus SARS-CoV-2, dok se podaci za još 44 uzorka očekuju do kraja dana, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite VPŽ.

Navedena 124 uzorka su od subote i nedjelje. Prema podacima Policijske uprave virovitičko-podravske, u samoizolaciji je na području VPŽ ukupno 408 osoba. U Općoj bolnici Virovitica trenutno je hospitalizirano petnaest COVID-19 pacijenata. Istodobno, u KBC-u Osijek su tri pacijenta s područja Virovitičko-podravske županije. Dvoje ih je na respiratoru, a jedan je na Klinici za infektologiju, dok je jedna osoba puštena na kućno liječenje.

Od početka koronavirusa, na području Virovitičko-podravske županije, 418 osoba se zarazilo COVIDOM-19. Istodobno, šest žena i četiri muškaraca, preminuli su s područja VPŽ. Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, apeliraju na odgovorno ponašanje, uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content