VIROVITICA Održan sastanak s ugostiteljima na temu mjera i pomoći za vrijeme pandemije koronavirusa

Jučer (ponedjeljak) je održan sastanak s predstavnicima ugostitelja s područja grada Virovitice. Sastanak je predvodio načelnik Stožera civilne zaštite Grada Virovitice i zamjenik gradonačelnika Damir Marenić, a prisustvovali su i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, načelnik Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije i zamjenik župana Marijo Klement, pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice Antonio Dražić, voditelj Ravnateljstva civilne zaštite – Službe civilne zaštite Virovitica Josip Job, zamjenik načelnika Policijske postaje Virovitica Zlatko Ban i drugi.

Sastanak je održan na prijedlog ugostitelja grada Virovitice, s glavnom temom pomoći ugostiteljima u vrijeme epidemije COVID-19 i mjera koje propisuje Nacionalni stožer civilne zaštite, a koje direktno utječu na njihovo poslovanje.

20201027 082138 850x638 1

Donesen je zaključak da će se, u skladu sa zahtjevima ugostitelja, u slučaju pogoršanja situacije i pooštravanja mjera, donijeti novi program olakšica iz djelokruga i nadležnosti Grada Virovitice. Načelnik županijskog Stožera civilne zaštite i zamjenik župana Marijo Klement također je najavio mogućnost otvaranja novih kreditnih linija i pomoć od Virovitičko-podravske županije. Očuvanje radnih mjesta u cilju je, kako Gradu Virovitici, tako i Virovitičko-podravskoj županiji. (virovitica.hr)

20201027 082248 850x951 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content