Outlet TVIN otvorio svoja vrata prije godinu dana: Kupci prepoznali kvalitetan namještaj po povoljnim cijenama

Outlet TVIN otvorio je u listopadu prošle godine vrata svojim kupcima u izložbenom prostoru tvrtke. Na jednom mjestu posjetitelji ovdje mogu vidjeti asortiman proizvoda namijenjen kućanstvu, među kojima su komode, stolovi, cipelari, ormari, noćni ormarići, vitrine, TV elementi, uredski namještaj, kreveti i ostalo.

MG 5679 Custom

– S idejom outleta krenuli smo kako bismo rasprodali naše zalihe robe iz virovitičkog, ali i iz pogona u Grubišnom Polju. Dio robe je i iz linije namijenjene izvozu u zemlje Zapadne Europe. Kada govorimo o materijalu, moram napomenuti da je u najvećem dijelu riječ o masivu (hrast, bukva, grab) u kombinaciji s furnirom ili bojanim elementima. Robe izrađene od iverice je vrlo malo – ističe Vanda Jirouš, referent za domaću prodaju u Tvinu.

Kupci su prepoznali kvalitetu proizvoda koji se nudi po povoljnim, odnosno outlet cijenama, tako da u Viroviticu osim kupaca s područja naše županije, dolaze i kupci iz Osijeka, Zagreba, Varaždina i drugih mjesta.

MG 5692 Custom

– Reakcije sugrađana na mogućnost dolaska u Tvinovu trgovinu su jako pozitivne. Ako ne radi kupovine, onda svakako iz sentimentalnih razloga. U 107 godina rada kroz Tvin su prošle generacije djelatnika iz istih obitelji, a i danas imamo slučajeva da uz oba roditelja rade i njihova djeca. Outlet svima pruža mogućnost da uz druge trgovine namještajem u gradu ponovno imaju priliku razgledati i birati Tvinove proizvode kada grade ili preuređuju svoj dom ili ured. Kupci iz drugih mjesta pronalaze nas putem društvenih mreža i ciljano dolaze po odabrane komade, osobito kada su akcije na namještaj izrađen od kvalitetnog masiva – napominje V. Jirouš.

Prilikom izrade namještaja koristi se moderna tehnologija i o proizvodu vodi briga kroz cijeli proizvodni proces pa je konačan proizvod za kupca kvaliteta, ali po pristupačnoj cijeni.

MG 5704 Custom

USKORO TRGOVINA S ELEMENTIMA

Program Outleta je raznolik i nudi veliki broj artikala, a asortiman se s vremena na vrijeme u potpunosti i izmijeni.

– Zbog velike količine proizvoda koje ne možemo istovremeno izložiti, nastojimo kada asortiman rasprodamo, odmah postaviti novi. Taj su model prepoznali i naši kupci pa navrate nakon tjedan-dva jer znaju da će vidjeti nešto novo. Osobito su zanimljivi uzorci iz izvoznih proizvodnih linija, kojih ima jako puno. To su kvalitetni modeli po povoljnim cijenama koji se vrlo brzo i prodaju – ističe V. Jirouš.

MG 5701 Custom

Zbog velikog broja upita kupaca Tvin planira otvoriti trgovinu s elementima, pločama, iveralima, „ostatcima“ od oprema objekata, hotela i sl.

– Konkretno riječ je o robi koje imamo dosta i za koju postoji velik interes kupaca, a koja će također biti po pristupačnim cijenama. Na primjer, ploče stolova, leđa ili fronte, odnosno razni elementi. Trgovina će biti u prostoru bivše male trgovine, lijevo od ulaza u TVIN – objašnjava V. Jirouš, sigurna da će i ovaj potez privući nove kupce.

MG 5696 Custom

Uskoro će Tvinov namještaj biti dostupan u web prodaji. Svi koji žele vidjeti njihov asortiman mogu posjetiti Outlet TVIN svakim radnim danom od 9 do 17 sati ili ih potražiti na društvenim mrežama. U Outlet se ulazi kroz glavni ulaz, odnosno portu, bez prethodne najave. Zbog epidemiološke situacije i mjere vezane uz suzbijanje širenja koronavirusa Outlet TVIN ne radi subotom.

Kupcima nude mogućnost plaćanja u više rata te dostavu robe na kućnu adresu.
Outlet TVIN potražite na adresi Zbora narodne garde 2 u Virovitici, od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

MG 5699 Custom

Možete ih kontaktirati:
• na broj telefona: 033/742-155
• mail: [email protected]
• internet: www.tvin.hr,
• društvene mreže: Facebook/tvin1913, instagram.com/tvin1913

(promo)

[g-gallery gid=”610908″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content