PRVI PUTA OVE SEZONE NA SVOM PARKETU Virovitičke Lavice u subotu, 17. listopada ugošćuju varaždinske Koke

U prva dva kola 1. hrvatske rukometne lige za žene, rukometašice 1234 Virovitice su poražene na gostovanjima u Sinju i Sesvetama.

Mlada virovitička ekipa u subotu, 17. listopada u 19.30 sati ima ovogodišnju premijeru na svom terenu u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić. Zbog nepovoljnih epidemioloških prilika, bez gledatelja u susretu 3. kola igraju s varaždinskom Kokom.

Varaždinke su posljednjih sezona u samom vrhu hrvatskog ženskog rukometa boreći se za treće mjesto s Bjelovarom. Ove sezone su minimalno poražene na gostovanju u Umagu od domaćih Lavica zgoditkom u posljednjoj sekundi Virovitičanke Marijete Vidak, koja je inače seniorska reprezentativka.

Prije sedam dana na svom terenu Koka je remizirala sa Sinjem. Gošće iz Sinja vodile su gotovo tokom cijelog susreta, a Koka je do boda došla u posljednjih nekoliko minuta.

Sigurno će strateg Koke, nekadašnji izbornik Vladimir Canjuga pokušati prekinuti niz neplaniranih rezultata. Trener virovitičkih Lavica Vladimir Gašparac će pokušati sa svojim mladim sastavom iznenaditi iskusniji gostujući sastav. Ako u tome uspije, mogao bi doći do prvih ovosezonskih bodova.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content