STOLNI TENIS Virovitičani nastavili s uvjerljivim pobjedama: Ovoga puta nastradali Kutina i Novska

Nakon dvije uvodne, domaće pobjede protiv Brodsko-posavskih drugoligaša, virovitički trojac Darko Kulej, Ivica Đerđ i Josip Jagušić nastavio je s pobjedama.

Proteklog vikenda stolnotenisači Stolnoteniskog kluba “Virovitica” odigrali su dva gostujuća meča kod drugoligaša iz Sisačko-moslavačke županije: Stolnoteniski klub “Kutina” i Stolnoteniski klub “Novska”. Oba meča su odigrana u Kutini.

Kao i u prva dva kola, Virovitičani protivnicima nisu pružili nikakvu priliku za pobjedu. Najprije su vrlo uvjerljivo s 4:0, uz samo dva izgubljena seta dobili Stolnoteniski klub “Kutinu”.

U drugom meču, igrač Stolnoteniskog kluba “Novska” A. Jozić bio je nesavladiv za Virovitičane, ali pojedinačna kvaliteta cijele ekipe igrača STK “Virovitica” je presudila i krajnji rezultat utakmice nije dolazio u pitanje.

S nova četiri boda Stolnoteniski klub “Virovitica” najavio je borbu za sam vrh ljestvice 2. hrvatske lige. No, kako nam je rekao Darko Kulej, dugogodišnji igrač i kapetan te trener ekipe, sezona je dugačka, a klub, uprava i igrači nisu opterećeni rezultatom. Početak ove sezone obilježilo je iskustvo i uživanje u stolnom tenisu. Ukoliko se ovakvi rezultati nastave i pruži se prilika za kvalifikacije za 1. hrvatsku liga, naravno da će se to pokušati iskoristiti.

KUTINA – VIROVITICA 0:4 (Jugović – Đerđ 1:3, Vuletić – Jagušić 0:3, Šakić – Kulej 1:3, Jugović/Šakić – Đerđ/Jagušić 0:3)

NOVSKA – VIROVITICA 2:4 (Jozić A. – Đerđ 3:0, Jozić M. – Jagušić 0:3, Cikojević – Kulej 0:3, Jozić/Jozić – Đerđ/Jagušić 1:3, Jozić A. – Jagušić 3:1, Cikojević – Đerđ 1:3)

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content