Tri nova slučaja u VPŽ: Oporavilo se 13, u samoizolaciji 171 osoba

Dvije žene i muškarac novo su inficirane osobe koronavirusom s našeg područja, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Bilanca je to dobivena od 61 testirane osobe, uz 58 negativnih i troje pozitivnih. Riječ je o dvije starije i jednoj osobi srednje životne dobi.

Svi inficirani imaju blage simptome COVIDA-19. No, dobre su vijesti kako se oporavilo 13 osoba i oni više nisu na popisu oboljelih od koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije. U samoizolaciji se nalazi 171 osoba. U Općoj bolnici Virovitica trenutno je jedan COVID-19 pacijent, dok ih je u KBC-u Osijek troje (jedna u respiracijskom centru i dvoje na klinici za infektologiju).

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije apeliraju na odgovorno ponašanje uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera. Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije, 227 osoba se zarazilo. Od toga, 42 ih je trenutno aktivno, 177 osobe su se oporavile, dok su četiri muškarca i četiri žene preminuli.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content