Tri nova slučaja u VPŽ: Oporavilo se još 10, u samoizolaciji 153 osobe

Prema podacima Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije u zadnja 24 sata testirane su 54 osobe, od čega ih je 51 bilo negativno, a troje je pozitivno na virus SARS-CoV-2 s našeg područja.

Riječ je o dvije žene i muškarcu. Dvoje ih je mlađe, a jedna osoba je srednje životne dobi. Jedna je asimptomatska, dok ostalo dvoje ima blage simptome COVIDA-19.

Dobre vijesti su kako se je oporavilo desetero ljudi. Oni više nisu na popisu oboljelih od koronavirusa na području VPŽ. U samoizolaciji se nalazi 153 osobe. U Općoj bolnici Virovitica trenutno su tri COVID-19 pacijenta. S područja Virovitičko-podravske županije u KBC-u Osijek je troje pacijenata (jedna osoba u respiracijskom centru i dvoje na klinici za infektologiju).

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije apeliraju na odgovorno ponašanje uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera. Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije 230 osoba se zarazilo. Od toga je 35 slučajeva trenutno aktivno, 187 osobe su se oporavile, dok su četiri muškarca i četiri žene preminuli.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content