1. ŽNL Slavonija na krilima Jerešića protutnjala kroz Mikleuš, Voćin odnio puni plijen iz Gradine

Proteklog su vikenda odigrane utakmice 14. prvenstvenog kola 1. županijske nogometne lige.

Nakon uvjerljivog poraza na gostovanju u Gornjem Bazju, nogometaši Rezovca su očekivali pobjedu na svom terenu u ogledu s Mladosti iz Miljevaca. U početnoj fazi utakmice lijepu priliku je propustio Stjepan Iharoš. Na odmor se otišlo netaknutih mreža.

U 49. minuti nakon prekršaja na Iharošu dosuđen je kazneni udarac za domaću momčad, koji je Mihael Boroša pretvorio u domaću prednost 1:0. Devet minuta kasnije dosuđen je slobodan udarac za goste. Nakon što je izveden, lopta se odbila od domaćeg Ivana Krznarića do Davida Puače, koji ju je sa šest metara ubacio u mrežu za 1:1. Do kraja je Mario Nreca propustio lijepu priliku za novu prednost domaće momčadi.

Rezovac – Mladost Miljevci 1:1
Igrač utakmice: Dario Kovačević

Kako odmiče natjecanje, Slavonija iz Sladojevaca igra sve bolje. To je dokazala i na gostovanju u Mikleušu, gdje je pobijedila domaću momčad s uvjerljivih 6:1. Četiri zgoditka postigao je Mateo Jerešić, a po jednom su se u strijelce upisali Patrik Fotez i Zlatko Miler. Zgoditak za domaću momčad postigao je Danko Šimunić.

Mikleuš – Slavonija Sladojevci 1:6
Igrač utakmice: Mateo Jerešić

Momčad Voćina i dalje dokazuje svoju kvalitetu i odličnu ovosezonsku formu. Pobijedila je na gostovanju u Gradini istoimenog domaćina 1:0. Jedini zgoditak postigao je Hrvoje Čović u 72. minuti susreta. Ovom pobjedom Voćin se kolo prije kraja jesenskog dijela natjecanja u 1. županijskoj nogometnoj ligi učvrstio na petom mjestu na tablici.

Gradina – Voćin 0:1
Igrač utakmice: Hrvoje Čović

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content