1. ŽNL Voćin zaustavio seriju Podravca, Slavonija isprašila Ćeralije, Borova bolja od Omladinca

Voćin je na svom ovogodišnjem domaćem terenu pobijedio Podravac iz Sopja i zaustavio njegovu pobjedničku seriju. U 5. minuti dosuđen je kazneni udarac za Voćin koji Slobodan Simonović nije uspio realizirati.

Igralo se obostrano otvoreno. Gosti su u nekoliko navrata pogodili okvir gola. Zdenko Lončarek bio je sam pred domaćim vratarom, ali ga nije uspio svladati. U drugom dijelu u 57. minuti Nikola Jozić je iskoristio izvrsnu asistenciju Josipa Čovića ubacivši loptu u mrežu za domaću prednost 1:0.

Tri minute kasnije dosuđen je još jedan kazneni udarac za domaću momčad. Ovaj put loptu je uzeo Hrvoje Čović, ali ga je nadmudrio gostujući vratar Kristijan Dumenčić. Do kraja se rezultat nije mijenjao. U gostujućim redovima nisu bili zadovoljni djeliteljima pravde.

Nakon utakmice se oglasio trener–igrač Podravca Mario Tolo.

-Za što se uopće igra nogomet? – kratko je prokomentirao.

Voćin – Podravac Sopje 1:0
Igrač utakmice: Nikola Jozić

Slavonija je na svom terenu u Sladojevcima bila izuzetno efikasna i pobijedila Ćeralije 7:0. Tri zgoditka za domaću momčad postigao je Patrik Fotez, a po jednom su se u strijelce upisali Zlatko Miler, Matej Habuš, Mateo Jerešić i Mihael Novaković.

Od 75. minute gostujuća momčad je igrala s deset igrača jer je ozlijeđen Ante Nikolić, a gosti su do tada izvršili sve dozvoljene izmjene.

Slavonija Sladojevci – Ćeralije 7:0
Igrač utakmice: Patrik Fotez

U utakmici koja nije obilovala ljepotom Borova je na svom terenu svladala Omladinac iz Korije 2:0. Domaća momčad došla je u prednost u 14. minuti pogotkom Dine Šameca, a konačni rezultat postavio je Marko Doležal tri minute prije kraja utakmice.

Zanimljivo je da je Josip Vuzem, inače vratar, počeo utakmicu kao igrač, a u 26. minuti kada se vratar Darijo Šamec ozlijedio, uzeo je rukavice i uspješno stao na gol.

– Najteže je dobiti utakmicu, u kojoj već unaprijed upišeš bodove. Tako je bilo i danas. Uspjeli smo doći do tri boda i sada neopterećeni možemo putovati kod lidera Sloge u Zdence – zadovoljan rezultatom bio je trener Borove Mile Grdić.

Borova – Omladinac Korija 2:0
Igrač utakmice: Josip Vuzem

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content