2. HRL SJEVER Ako ponove igru iz Ivanić Grada, sve je moguće: Virovitičani na svom parketu protiv Dugog Sela po prvu ovosezonsku pobjedu

Nakon što su imali dvotjednu neplaniranu pauzu zbog samoizolacije, rukometaši Viro Virovitice prošle subote vratili su se na parkete 1. hrvatske rukometne lige Sjever.

Gostovali su u Ivanić Gradu, kod jedne od najjačih momčadi lige Ivanića i bili nadomak iznenađenja. Vodili su veći dio utakmice. Domaći su tek u posljednjih desetak minuta došli do četiri zgoditka prednosti i već unaprijed planirane pobjede.

U subotu, 14. studenog u 19 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić igra se susret 7. kola između Viro Virovitice i Dugog Sela. Subotnji virovitički gosti su u dosadašnjem dijelu natjecanja osvojili četiri boda, ali su u svim susretima pokazali svoju snagu, tako da su iznenadili križevački KTC, a od vodećih momčadi lige Rudara iz Ruda i kutinske Moslavine pretrpjeli minimalne poraze.

Virovitički igrači ako ponove igru iz Ivanić Grada mogu razmišljati o pozitivnom rezultatu, a njihov strateg Damir Vašarević će ih sigurno znati dobro motivirati. Utakmica se zbog epidemioloških razloga igra bez nazočnosti gledatelja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content