2. ŽNL ZAPAD Majer – Križ junak Milanovčana u dramatičnoj utakmici: Sokol nanio Bilogori prvi ovosezonski poraz

Vodeća Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice pretrpjela je prvi ovosezonski poraz u 10. kolu 2. županijske nogometne lige Zapad.

Bolji su bili milanovački Sokoli u svom gnijezdu, koji su se razbudili nakon tri uzastopna poraza. Domaći su poveli već u 7. minuti zgoditkom kapetana Josipa Lanšćaka.

U 30. minuti zbog dva žuta kartona igru je morao napustiti gostujući branič Anto Vidović, a dvije minute kasnije zbog istog razloga i napadač Stipo Djak, koji je u nevjerici promatrao glavnog suca Gorana Loparca. Dosuđen je kazneni udarac za Sokol, koji je Dorian Uzelac pretvorio u 2:0. Tri minute kasnije Siniša Vlaisavljević je smanjio na 2:1.

S dva igrača manje Bilogora postiže i drugi zgoditak. Josip Čoklo je u 55. minuti poravnao na 2:2. To nije sputalo domaću momčad koja je nastavila igrati u kvalitetnom ritmu te je u dvije minute, 70. i 72. postigla dva zgoditka. Strijelci su bili Josip Lanšćak i Tomislav Kožnjak.

U 82. minuti Marko Deskar je smanjio na 4:3. Bilogora je bila na pragu izjednačenja u 88. minuti. Za goste je dosuđen kazneni udarac. Loptu je uzeo Josip Čoklo, ali ga je mladi domaći vratar Manuel Majer – Križ nadmudrio i obranio njegov udarac te svojoj momčadi osigurao vrijednu pobjedu 4:3.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content