3. HNL SJEVER Mahaček skidao zicere, Ninčević pogodio u sudačkoj nadoknadi za veliku pobjedu Papuka

U 14. kolu 3. HNL Sjever Papuk je ostvario još jednu gostujuću pobjedu. Ovoga puta momčad Martina Majdenića slavila je kod fenjeraša lige, momčadi Podravca u Virju.

Papuk je bolje ušao u utakmicu i već u 9. minuti poveo pogotkom Domagoja Ninčevića. No, potom je Podravac preuzeo igru, imao nekoliko izglednih prigoda, ali siguran je na vratima Papuka bio Karlo Mahaček. Ipak, u 25. minuti Podravac uspjeva poravnati pogotkom Kovačića i s tim se rezultatom otišlo na odmor.

U drugi dio Papuk ponovno bolje ulazi, stvara nekoliko prigoda, a s druge strane niti Podravac nije ostao dužan. Ipak, mreže su mirovale sve do 77. minute kada je Radinković primio jednu loptu na nekih 25 metara, odlično odapeo i pogodio mrežu Podravca – 1:2.

Potom se Papuk nesvjesno povlači, Podravac ponovno preuzima sve konce igre i konstantno prijeti. Igrala se 86. minuta kada je Kovačić još jednom matirao Mahačeka i činilo se kako će ovo biti i konačan rezultat. No, u drugoj minuti sudačke nadoknade Papuk je dobio slobodan udarac na nekih 40 metara iskosa. Loptu je namjestio Ninčević i uputio ju prema golu. Skakalo je dosta igrača, no lopta nije dotaknula nikoga, prevarila je potom vratara domaćih Ramaja i završila u mreži za veliko slavlje Papuka.

-Igrom baš i ne mogu biti zadovoljan i mogu čak reći da je ovo nezaslužena pobjeda jer je protivnik bio bolja momčad na terenu. Ipak, mislim da nam se danas vratilo, malo sportske sreće smo i mi itekako zaslužili i zato čestitam svojoj ekipi na velikoj pobjedi. Imali smo dva dobra ulaska i u prvo i u drugo poluvrijeme, ali onda smo neobjašnjivo stali. Ipak, ova ekipa ima nekoliko vrhunskih pojedinaca i mislim da je ovu pobjedu donijela individualna kvaliteta naših igrača – rekao je trener Papuka Martin Majdenić, a kao igrača utakmice izdvojio vratara Karla Mahačeka:

-Karlo je bez obzira na dva primljena pogotka, za koja nije kriv, odradio odličnu utakmicu. Obranio je nekoliko teških udaraca i zicera i čuvao nas kada je bilo najpotrebnije – zaključio je Majdenić.

Podravac Virje – Papuk Orahovica 2:3
Igrač utakmice: Karlo Mahaček

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content