3. HNL SJEVER Majdenić odradio zadnje pripreme pred susret s Poletom: U Sveti Martin idemo puni želje i hrabrosti

Bilo je lijepo gledati posljednji Papukov trening uoči puta u Sveti Martin na Muri i ogleda u sklopu 12. kola 3. HNL Sjever kontra domaćeg Poleta. Naime, Papukovci su s osmijehom odradili trening i s velikom željom idu na ogled, koji se igra danas (subota) s početkom u 13:30 sati.

-Nije nam lako, klub je u teškoj situaciji, ali kukanja nema. Obavio sam jedan motivirajući razgovor s dečkima, onako trenerski pokušao utjecati na njih da shvate da nogomet igraju za sebe, da sebe moraju dizati kao igrači i osobe. Nakon tog razgovora svi su se složili da će dati maksimalno od sebe i odigrati časno i pošteno preostala četiri kola do kraja polusezone, jer to je jedino korektno prema klubu, navijačima i svima koji žele dobro Papuku. Što se tiče Poleta, ja ih ne poznam, ali to zapravo nije ni važno jer ako odigramo onako kako znamo, igra protivnika nas ne zanima. Mi smo ove polusezone pokazali da sa svakim možemo igrati. Ono što je najvažnije, konačno smo kompletni, dobro nedostajat će nam kartonirani Matoković i ozlijeđeni Špoljarić te vratar Marković koji više nije naš igrač, ali svi ostali su tu, spremni i zdravi i ja iskreno i potpuno vjerujem u ove dečke da mogu pokazati puno i odnijeti bodove – rekao je mladi trener Papuka Martin Majdenić, koji je onim spomenutim razgovorom s igračima doista podigao i motivirao momčad što je bilo vidljivo u svakom potezu na treningu.

Trener Papuka Martin

Majdenić je dokazao da je vrhunski nogometni stručnjak, ali i pravi motivator i čovjek koji voli posao koji radi. Spomenuo je Majdenić vratara Antuna Markovića koji više ne “stanuje” u Orahovici.

-Kada je Antun dolazio i dogovor s njim je bio da je kod nas dok ne bude našao neki novi angažman. Krenuo je drugim putem i mi mu želimo puno sreće u nastavku karijere. Hvala mu što je bio dio našeg kluba i za sve što je klubu dao, a mi smo svakako ponosni što smo u svom klubu imali jednog hrvatskog reprezentativca. Imamo dva odlična golmana, Karla Mahačeka i Petra Kratzla, tako da tu neće biti problema – rekao je sportski direktor Papuka Miroslav Jockov.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content