3. HNL SJEVER Mladost iz Ždralova blizu jesenskom naslovu, Papuk i Virovitica ganjaju sredinu tablice

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 12. prvenstvenog kola 3. HNL Sjever, u kojem su poraze upisali i Virovitica i orahovački Papuk. Do kraja jesenskog dijela natjecanja ostala su još samo dva kola.

Domaći poraz od Rudara presudio je dojučerašnjem strategu Virovitice Vjekoslavu Vučeti, kojeg je na klupi danas (utorak) zamijenio Goran Bosilkovski (više o svemu OVDJE). Bosilkovski će s virovitičkim trećeligašem pokušati skupiti maksimalnih šest bodova u posljednja dva kola i probat se učvrstit u sredini tablice. Virovitičani su sada na 9. mjestu s 13 bodova i omjerom pobjeda, remija i poraza 3-4-5.

Jedno mjesto ispred Virovitice je orahovački Papuk, koji je do sada skupio samo bod više (14) uz omjer pobjeda, remija i poraza 4-2-5. Orahovčani su poraženi kod jakog Poleta u Svetom Martinu na Muri. Isto kao i Virovitica, Majdenićeva momčad bori se poziciju u samoj sredini ligaške ljestvice.

Virovitičanima su do kraja ostali susreti s Varteksom i Graničarom iz Đurđevca, momčadima koje su od njih trenutno slabije plasirane, dok je Orahovčanima do kraja jesenskog dijela ostao susret s jakim Tehničarom iz Cvetkovca i posljednjeplasiranim Podravcem iz Virja (jedini ligaš bez ijednog osvojenog boda).

Obje momčadi s područja naše županije u sjajnoj su prilici za osvajanje bodova u preostalim susretima, naravno, uz maksimalni angažman.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

Izrezak 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content