Goran Bosilkovski novi trener seniora Virovitice!

Upravi virovitičkog nogometnog trećeligaša trebalo je samo dva dana da pronađe nasljednika dosadašnjem treneru seniorske momčadi Vjekoslavu Vučeti. Rješenje je pronađeno u susjedstvu, u Pitomači. Novi trener Virovitice je dojučerašnji trener seniorske momčadi Pitomače Goran Bosilkovski.

Novi trener igrački karijeru je započeo u Pelisteru iz Bitole, a igrao je za makedonske klubove Mađar i Solidarnost, Makedoniju Đorđi Petrov i Vardar Dekamel iz Negotina. Bosilkovski je, nakon dolaska iz Sjeverne Makedonije, igrao za hrvatske klubove Croatiju iz Grabrovnice, Suhopolje, Lučko, Novalju, Pitomaču, a sezonu i pol bio je standardni prvotimac Virovitice. U Makedoniji je diplomirao za nogometnog trenera, a u Zagrebu je položio ispite za trenersku UEFA a licencu.

– Poznajem ekipu koju preuzimam. Uvjeren sam de se još možemo uključiti u borbu za prvih šest mjesta na tablici koje vode u doigravanje za prvaka. Ova dva kola izgurat ćemo s kadrom koji imamo, a nakon toga pokušat ćemo osvježiti igrački kadar – izjavio nam je novi trener Virovitice Goran Bosilkovski. (www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content