3. HNL SJEVER Papuk bez Podboja kod ligaškog fenjeraša u Virje, Bušljeta: Najteže je igrati ovakve utakmice, moramo ući ozbiljno

Papuk će u sklopu posljednjeg, 14. jesenskog kola put Virja, gdje ga čeka fenjeraš 3. HNL Sjever, ekipa Podravca.

Momčad Martina Majdenića bit će lišena desnog bočnog Davida Podboja koji je u zaostaloj utakmici u Bjelovaru dobio treći žuti karton. Svi ostali su spremni.

-Najteže je igrati ovakve utakmice protiv zadnjeg na tablici, jer se očekuje pobjeda. No, mi moramo biti ozbiljni, odigrati maksimalno angažirano i dati sve od sebe. Tada sam siguran da možemo do bodova jer smo kvalitetnija momčad – kaže kapetan Papuka Tomislav Bušljeta.

Pobjeda bi u ovakvim iznimno teškim trenucima za Papuk bila najbolji mogući lijek i način da se ode na zimski odmor. Papuk je ove polusezone pokazao jako dobar nogomet, zaslužio definitivno biti u samom vrhu prvenstvene ljestvice, no kao da ih je zahvatilo sve što je moglo.

-Zbog toga mi je najviše žao, jer smo jako dobra momčad. Prvo problemi s novcem, pa ona izgubljena utakmica koju smo na terenu dobili, sve je nekako išlo protiv nas. Svaka čast dečkima što su sve izdržali i našem treneru koji je pokazao da je odličan stručnjak i samo bih želio da svi ostanemo na okupu za iduću polusezonu i tada možemo jako puno – zaključio je Bušljeta.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content