BOSILKOVSKI DEBITIRAO PORAZOM! Varaždinski Bumbari preokretom do pobjede na Viroviticom

Pod kormilom novog stratega Gorana Bosilkovskog, nogometaši Virovitice u 13. kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever gostovali su u Varaždinu, gdje su na kraju poraženi od domaćeg Varteksa 3:1.

Gosti iz Virovitice su bolje otvorili utakmicu i u prvom dijelu bili dominantniji, ali se ponovila stara boljka – neefikasnost. U jednom napadu mrežu nisu uspjeli pogoditi Rok Horaček, Angelo Bernardo Radović i Nikola Suvajac.

Igrači Virovitice svoju su bolju igru materijalizirali u 13. minuti, kada je Suvajac iskoristio ubačaj Josipa Ivačića te udarcem iz poluvoleja pogodio domaću mrežu.

U nastavku kao da se bude domaći igrači koji su zgoditkom Josipa Golubara u 35. minuti poravnali na 1:1.

Do odlaska na odmor igrači Virovitice su imali dvije odlične prilike, koje nisu uspjeli iskoristiti. Neprecizni su bili Vučemilović i Suvajac.

Na početku drugog dijela igrači Varteksa koriste dvije pogreške gostujuće obrane i dolaze do prednosti 3:1. U 49. minuti strijelac je bio Josip Golubar, a u 65. minuti konačni rezultat je postavio Tihomir Šoštarić.

Gostujući trener Bosilkovski kreće na sve ili ništa ubacivši u igru drugog napadača Davora Sinjakovića, što je domaćim igračima otvorilo prostor za kontre. Ipak se do kraja rezultat nije promijenio. Najizgledniju priliku za gostujuću momčad u 75. minuti imao je Nikola Suvajac.

Varteks Varaždin – Virovitica 3:1
Najbolji u redovima Virovitice: Nikola Suvajac

(www.icv.hr, mš, foto: facebook, NK Varteks)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content