FOTO Ponovno sjajni Dino Milinović! Golovi su padali kao na traci, Bratstvo deklasiralo čačinačku Mladost

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju odigran je derbi susret 15. kola 1. županijske nogometne lige između domaćeg Bratstva i Mladosti iz Čačinaca. U susret su momčadi ušle bodovno poravnate, a na kraju je domaći sastav sezonu zaključio uvjerljivom pobjedom 7:0, s kojom je potvrdio treću poziciju na tablici.

Do prvog zgoditka igralo se ravnopravno. Obje momčadi su imale svoje prilike, s tim da je najbliže zgoditku bio gostujući igrač Tin Jusup, koji je u 25. minuti pogodio vratnicu gola koji je čuvao Leo Franjić. U nekoliko navrata vratar Franjić je bez većih problema amortizirao udarce gostujućih napadača.

IMG 9823 Custom

U 29. minuti majstorija Mateja Vinaka. Iz slobodnog udarca iskosa, gotovo iz mrtvog kuta, pogodio je nebranjeni dio mreže gostujućeg vratara Ante Tomića. Četiri minute kasnije nakon bočnog ubačaja s desne strane Dino Milinović se našao sam pred Tomićem i bez problema poentirao za 2:0. U 36. minuti Dino Milinović se i drugi puta upisao u strijelce. Opet je lopta došla s desnog boka, a Milinović ju je na drugoj vratnici s lakoćom ubacio u mrežu nemoćnog Tomića.

IMG 9829 Custom

Ova tri zgoditka očito su dotukla gostujuće igrače. U drugom dijelu na terenu je postojala samo domaća momčad. Bez opterećenja, ali u petoj brzini igrači Bratstva su nastavili puniti gostujuću mrežu.

Na 4:0 povećao je Dino Milinović u 51. minuti, a 5:0 bilo je u 60. minuti zgoditkom Lea Hokmana. Matej Vinak svojim drugim zgoditkom u 62. minuti povećao je na 6:0, a konačnih 7:0 postavio je Dino Milinović u 67. minuti na nesebičnu asistenciju Gabrijela Palčića. Osim zgodicima, domaći nogometaši su dominirali bravuroznim potezima i požrtvovnošću u čemu su prednjačili Leo Jelovečki, Luka Vinovrški, Toni Margetić i mlada nada Dejan Mioljević.

IMG 9903 Custom

-Do prvog zgoditka imali smo čak više prilika, a nakon tri primljena zgoditka na terenu je bila samo domaća momčad. Trebamo se presložiti u igračkom ili trenerskom dijelu – rekao je nakon utakmice rezignirani trener Mladosti iz Čačinaca Nikica Hat.

– Čestitam mojim momcima na angažmanu i rezultatu, koji je donio uvjerljivu pobjedu. Šteta što slijedi stanka, baš kada smo počeli odlično igrati. Ja bih se sada trebao vratiti u školu nogometa, odakle sam privremeno došao za trenera seniorske momčadi. Ali sve je u rukama klupske uprave. Kako oni odluče, tako će biti – zaključio je trener Bratstva Zlatko Vuković, koji kao da je preporodio seniorsku momčad kluba sa Školskog vrta.

Bratstvo Gornje Bazje – Mladost Čačinci 7:0
Igrač utakmice: Dino Milinović

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”612456″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content