Koronavirus u VPŽ: Novozaraženih 39 osoba, u samo tri dana imamo 101 inficiranog COVIDOM-19, 27 hospitaliziranih

Na području Virovitičko-podravske županije stigli su nalazi za 14. studeni. Od ukupno 93 uzorka 39 je bilo pozitivnih, dok je u obradi još njih četiri, a ostali su negativni, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. S obzirom na to da su rezultati stigli u nedjelju navečer, epidemiolozi Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije nisu stigli „odraditi s kojeg su sve područja novo zaraženi“. Iz kojeg grada i općine dolaze, znat će se u ponedjeljak do podneva.

Od navedenih 39 novoinficiranih, 20 je osoba ženskog, a 19 muškog spola. Najviše je osoba srednje životne dobi, njih 16. Mlađih osoba je 12, starijih je 9, a dvoje su djeca. U posljednja tri dana područje Virovitičko-podravske županije zabilježilo je 101 osobu koja je zaražena koronavirusom. Na liječenju u Općoj bolnici Virovitica trenutno su 23 pozitivna COVID-19 pacijenta. U KBC-u Osijek je četvero pacijenta s područja VPŽ.

Od početka koronavirusa, na području Virovitičko-podravske županije 1.108 osoba se zarazilo COVIDOM-19. Istodobno, deset žena i deset muškaraca preminulo je s područja VPŽ. Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije apeliraju na odgovorno ponašanje, uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera. (www.vpz.hr, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content