OPĆINA PITOMAČA U Otrovancu kreću prvi radovi u okviru projekta aglomeracije Pitomača

Vodakom Pitomača objavila je kako ovog tjedna kreću radovi u okviru projekta „Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Pitomača” odnosno izgradnjom kanalizacijske mreže u naseljima Pitomača, Kladare, Dinjevac, Grabrovnica, Stari Gradac i Otrovanec.

– Kroz projekt su osigurani priključci na vodoopskrbu i odvodnju, a prvi radovi kreću u naselju Otrovanec u kojemu će u periodu od 16. do 20. studenog, terenski obići područje te odrediti mjesta za priključak. Pri tome, nositelji projekta i izvođači radova očekuju i suradnju s mještanima na obostrano zadovoljstvo – kažu iz Vodakoma.

Za krajnjeg korisnika, direktni trošak izvedbe priključka na vodoopskrbnu i kanalizacijsku mrežu ide na teret navedenog projekta te su korisnici samim time oslobođeni bilo kakvih troškova iskopa, kao i materijala za priključak.

Priključak na sustav javne odvodnje (kanalizacije) će biti izveden do regulacione linije (međe) odnosno biti će smješten na javnoj površini ispred svakog objekta, na koji će se korisnici priključiti po završenim radovima i ishođenju uporabne dozvole.

Priključak na sustav vodoopskrbe biti će izveden unutar katastarske čestice na kojoj se nalazi objekt odnosno odmah iza regulacione linije (međe). Za priključak objekta na vodoopskrbnu mrežu predviđen je sav materijal (cijevi, ventil, vodomjerno okno, vodomjer i spojnice) te već navedeni radovi iskopa.

– Molimo mještane Otrovanca da nam podnesu zahtjev za priključak na sustav odvodnje i vodoopskrbe, kako bi ih mogli evidentirati te nakon toga dati nalog izvođaču za izvođenje radova – kažu iz Vodakoma.

(www.icv.hr, pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content