Panonski drvni centar kompetencija i pitomački DRAFT postali dio jedinstvene mreže poduzetničkih potpornih institucija “BOND”

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je rezultate Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu “Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) – Faza 2” (BOND 2).

S područja Virovitičko-podravske županije, dio jedinstvene mreže poduzetničkih potpornih institucija postali su Panonski drvni centar kompetencija i pitomački DRAFT. Panonski drvni centar kompetencija svrstao se na 6. mjesto, a DRAFT na 19. mjesto po bodovima prijavljenih potpornih institucija.

Članstvom u mreži “BOND” i u Panonskom drvnom centru kompetencija i u DRAFT-u, povećat će svoja znanja i sposobnosti u pružanju visokokvalitetnih usluga koje nude poduzetnicima na području cijele Republike Hrvatske. Zahvaljujući članstvu u navedenoj mreži, pruža se mogućnost u još većem obujmu provoditi aktivnosti projektne administracije i administracije EU projekata, računovodstvenog i poreznog savjetovanja, poslovnog planiranja, osnivanja tvrtke, savjetovanja o izvorima financiranja i dr.

Ovim Pozivom se unaprjeđuje Mreža BOND koja jamči profesionalne savjetodavne i stručne usluge poduzetnicima u svim fazama razvoja i svim segmentima poslovanja. Također, doprinosi se povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama RH. Odluku i rang liste možete vidjeti na sljedećoj poveznici.

(www.vpz.hr, www.pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content