PITOMAČA PROTIV SLATINE Županijski derbi na Gmanju u posljednjem jesenskom kolu – nažalost bez gledatelja!

Nogometaši Slatine ovogodišnje natjecanje u 4. nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica otvorili su županijskim derbijem na svom terenu sa susjedima iz Suhopolja.

Slično će zaključiti natjecateljsku polusezonu, jer u 15. kolu u subotu, 21. studenog u 13 sati i 30 minuta gostuju kod drugog predstavnika Virovitičko–podravske županije, Pitomače.

Trenutno se nogometaši Pitomače nalaze na petom mjestu na tablici s 19 osvojenih bodova i najbolje je plasiran klub s područja županije, dok je Slatina na 11. mjestu sa 17 bodova.

To dovoljno govori o izjednačenosti momčadi koje se nalaze u sredini tablice. Ova sezona je sve, samo ne uobičajena. Zbog pandemije koronavirusa odgađane su utakmice, a cijele momčadi su bile u samoizolaciji, što se u konačnici odrazilo i na rezultate. U oba tabora u posljednjih nekoliko kola nisu imali takvih problema, pa su oba kluba povezali nekoliko uspješnih rezultata i popeli se za nekoliko mjesta na tablici.

U subotnju utakmicu Pitomača i Slatina ulaze bez kažnjenih igrača, a treneri se nadaju da na posljednjim treninzima neće biti ozljeda.

– Županijski derbiji uvijek nose dodatnu draž. Pokušat ćemo doći do pobjede na svom terenu. S nova tri boda dodatno bi se učvrstili u gornjem dijelu tablice – susret je najavio trener Pitomače Ivan Presečan.

– Teško mi je prognozirati rezultat u derbiju. Vidjet ću pred samu utakmicu s kojim igračima raspolažem, jer neki i dalje vuku ozljede. Onda ću znati kako se suprotstaviti domaćoj momčadi. Vjerujem da možemo doći do pozitivnog rezultata – usprkos brojnim problemima optimističan je trener Slatine Damir Pemper.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content