STOLNI TENIS Pobjeda i poraz Virovitičana: Ispustili vodeću poziciju 2. hrvatske lige Slavonija Zapad

Proteklog vikenda stolnotenisači Stolnoteniskog kluba “Virovitica” gostovali su u Godinjaku i Novoj Gradišci. Ovoga puta nisu uspjeli, kao s dva protekla gostovanja, donijeti u Viroviticu sva četiri boda. Stolnoteniski klub “Godinjak” pobijedili su rezultatom 4:1, dok su od Stolnoteniskog kluba “Strmac” poraženi s 4:3.

“Tragičar” dana bio je igrač Virovitice Darko Kulej, koji je čak tri susreta izgubio rezultatom 2:3. Za ekipu Godinjaka, Virovitičani su bili prekvalitetni za neki ozbiljniji otpor.

Utakmica sa Strmcem bila je prava drama. Pokazala je sve čari stolnog tenisa, neizvjesnost svakog poena, seta i meča. Utakmica je otišla sve do sedme odlučujuće partije (igra se na četiri dobivene partije). Kod rezultata 3:3, posljednju odlučujuću partiju igrao je D. Kulej. I tu je rezultat naravno bio 2:2 u setovima. Utakmicu je odlučivao posljednji peti set, koji je završio rezultatom 15:13 u poenima. Treba napomenuti da je Virovitičanin “spasio” šest meč lopti, a posljednja dva poena je presudio pad loptice na rub stola.

Ostaje veliki žal za ovim izgubljenim bodom i ostanku na vrhu ljestvice. Nova prilika je sljedećeg vikenda kada Virovitičani ponovo gostuju, ovoga puta kod vrlo kvalitetnih ekipa: Stolnoteniskog kluba “Posavac” iz Kaniže i Stolonosteniskog kluba Požega. Na ljestvici vodi Bjelovar sa svim pobjedama, ispred Požege i Virovitice.

GODINJAK – VIROVITICA 1:4

(Akmačić – Đerđ 1:3, Orešić – Kulej 3:2, Terzić – Jagušić 0:3, Orešić/Terzić – Đerđ/Jagušić 0:3, Akmačić – Kulej 0:3).

STRMAC – VIROVITICA 4:3

(Funes – Đerđ 3:0, Pereković D. – Jagušić 0:3, Pereković H. – Kulej 3:2, Funes/Pereković – Đerđ/Jagušić 0:3, Funes – Jagušić 3:1, Pereković H. – Đerđ 1:3, Pereković D. – Kulej 3:2).

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content