STOLNI TENIS Pobjeda i poraz Virovitičana: Ispustili vodeću poziciju 2. hrvatske lige Slavonija Zapad

Proteklog vikenda stolnotenisači Stolnoteniskog kluba “Virovitica” gostovali su u Godinjaku i Novoj Gradišci. Ovoga puta nisu uspjeli, kao s dva protekla gostovanja, donijeti u Viroviticu sva četiri boda. Stolnoteniski klub “Godinjak” pobijedili su rezultatom 4:1, dok su od Stolnoteniskog kluba “Strmac” poraženi s 4:3.

“Tragičar” dana bio je igrač Virovitice Darko Kulej, koji je čak tri susreta izgubio rezultatom 2:3. Za ekipu Godinjaka, Virovitičani su bili prekvalitetni za neki ozbiljniji otpor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Utakmica sa Strmcem bila je prava drama. Pokazala je sve čari stolnog tenisa, neizvjesnost svakog poena, seta i meča. Utakmica je otišla sve do sedme odlučujuće partije (igra se na četiri dobivene partije). Kod rezultata 3:3, posljednju odlučujuću partiju igrao je D. Kulej. I tu je rezultat naravno bio 2:2 u setovima. Utakmicu je odlučivao posljednji peti set, koji je završio rezultatom 15:13 u poenima. Treba napomenuti da je Virovitičanin “spasio” šest meč lopti, a posljednja dva poena je presudio pad loptice na rub stola.

Ostaje veliki žal za ovim izgubljenim bodom i ostanku na vrhu ljestvice. Nova prilika je sljedećeg vikenda kada Virovitičani ponovo gostuju, ovoga puta kod vrlo kvalitetnih ekipa: Stolnoteniskog kluba “Posavac” iz Kaniže i Stolonosteniskog kluba Požega. Na ljestvici vodi Bjelovar sa svim pobjedama, ispred Požege i Virovitice.

GODINJAK – VIROVITICA 1:4

(Akmačić – Đerđ 1:3, Orešić – Kulej 3:2, Terzić – Jagušić 0:3, Orešić/Terzić – Đerđ/Jagušić 0:3, Akmačić – Kulej 0:3).

STRMAC – VIROVITICA 4:3

(Funes – Đerđ 3:0, Pereković D. – Jagušić 0:3, Pereković H. – Kulej 3:2, Funes/Pereković – Đerđ/Jagušić 0:3, Funes – Jagušić 3:1, Pereković H. – Đerđ 1:3, Pereković D. – Kulej 3:2).

(www.icv.hr, mš)