U VPŽ 28 novih slučajeva, najviše u Virovitici: Samo u zadnja tri dana ih je 104, prešli smo brojku od 1.300 inficiranih

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ, na području naše županije zaraženo je novih 28 osoba, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Riječ je o testiranima 20. studenog. Bilo je ukupno 134 uzorka, njih četiri su još u obradi. Pozitivnih je bilo 29, no jedan od njih je s područja Zagreba.

Samo u zadnja tri dana, bilježimo više od 100 inficiranih virusom SARS-CoV-2 te stoga Stožer civilne zaštite VPŽ apelira na odgovorno ponašanje i poštivanje epidemioloških mjera.

Novih 28 pozitivnih dolazi s područja sljedećih općina i gradova: Virovitica (12), Slatina (4), Špišić Bukovica (4), Pitomača (3), Čađavica (2), Sopje (1), Orahovica (1), Suhopolje (1). Trenutno je u Općoj bolnici Virovitica 36 COVID-19 pacijenata, a njih četvero i nadalje je u KBC-u Osijek. Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije zaražene su 1.303 osobe. Istodobno je 21 osoba preminula.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content