U VPŽ 28 novih slučajeva, najviše u Virovitici: Samo u zadnja tri dana ih je 104, prešli smo brojku od 1.300 inficiranih

Foto: icv.hr, ilustracija

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ, na području naše županije zaraženo je novih 28 osoba, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Riječ je o testiranima 20. studenog. Bilo je ukupno 134 uzorka, njih četiri su još u obradi. Pozitivnih je bilo 29, no jedan od njih je s područja Zagreba.

Samo u zadnja tri dana, bilježimo više od 100 inficiranih virusom SARS-CoV-2 te stoga Stožer civilne zaštite VPŽ apelira na odgovorno ponašanje i poštivanje epidemioloških mjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Novih 28 pozitivnih dolazi s područja sljedećih općina i gradova: Virovitica (12), Slatina (4), Špišić Bukovica (4), Pitomača (3), Čađavica (2), Sopje (1), Orahovica (1), Suhopolje (1). Trenutno je u Općoj bolnici Virovitica 36 COVID-19 pacijenata, a njih četvero i nadalje je u KBC-u Osijek. Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije zaražene su 1.303 osobe. Istodobno je 21 osoba preminula.

(vpz.hr)