U VPŽ 33 nova slučaja: Imamo najviše hospitaliziranih do sada – 42

Novih 33 pozitivnih bilježi područje Virovitičko-podravske županije prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok, a izvijestio je Stožer civilne zaštite VPŽ. Time je ukupan broj oboljelih od početka epidemije koronavirusa na našem području dosegnuo brojku od 1.356 osoba. Navedenih 33 novih su testirani u subotu, 21. studenog. Bris je uzet od 99 osoba, u obradi su još dva, 64 ih je bilo negativnih, a 33 pozitivna. Najviše ih je srednje životne (17), a desetero je mlađe životne dobi.

Dolaze s područja sljedećih gradova i općina: Virovitica (15), Slatina (8), Pitomača (2), Suhopolje (2), Sopje (2), Orahovica (1), Špišić Bukovica (1), Lukač (1), Gradina (1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Trenutno je u Općoj bolnici Virovitica 38 COVID-19 pacijenata, a njih četvero i nadalje je u KBC-u Osijek. Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije zarazilo se 1.336 osoba, istodobno je 21 osoba preminula. Iz Stožera civilne zaštite VPŽ i nadalje apeliraju na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera.

(vpz.hr)