1. ŽNL U Podravcu dogovorili početak priprema, Tolo: S Babecom i još nekoliko novih igrača idemo poboljšati sadašnji plasman

Zimska stanka se bliži kraju pa su nogometaši Podravca iz Sopja odlučili krenuti s pripremama za proljetni dio prvenstva u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

Trener Mario Tolo zakazao je početak priprema za 17. siječnja kada će se ekipa Podravca okupiti na stadionu “Luka” te će im predočiti plan i program priprema, kao i raspored pripremnih utakmica. Skoro su sve pripremne utakmice već dogovorene s četvrtoligašima, jer su u Upravi Podravca svjesni da su samo jake utakmice pravi pokazatelj stanja ekipe.

IMG 462047c2b6d78cbfb57f69fc3636972d V

– Kao što znamo, polusezonu smo završili na šestoj poziciji, ali da je bilo malo sportske sreće u nekim utakmicama mogli smo imati i koji bod više. S ciljem da probamo još više poboljšati stanje na tablici, kao što smo i rekli prije mjesec dana, pristupio nam je jedan od najboljih napadača na našim prostorima, Antonio Babec, koji će nam puno značiti u proljetnom dijelu prvenstva, a naša Uprava intenzivno radi na još par pojačanja koja će pridonijeti kvaliteti ekipe, ali o njima ćemo više nakon prvih dana priprema. Uprava, također, radi na poboljšanju uvjeta za početak priprema i svi skupa, spremni i motivirani krećemo u pripreme za proljetni dio prvenstva gdje ćemo dati sve od sebe da se dobro pripremimo i spremni uđemo u borbu za višu poziciju na tablici. Nadamo se svi skupa da će se i ovo stanje s koronavirusom smiriti i da će nam se i gledatelji vratiti na igrališta, te da možemo svi skupa slaviti uspjehe naše ekipe, jer s njima i bez njih kao podrškom za naše dečke nije isto – kažu iz Uprave Podravca.

Kako smo neslužbeno doznali, nogometaši bi u pripremnom dijelu snage mogli odmjeriti sa Slatinom, čađavačkom Mladosti, Tehnikom iz Koprivnice, Zdenkom ’91 iz Velikih Zdenaca, te Zelengajem iz Donjih Kućana.

(www.icv.hr, adf, foto: I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content