COVID-19 u VPŽ: Preminule su dvije ženske osobe, 20 je novozaraženih, 52 pacijenta su hospitalizirana

Dvije ženske osobe, 1941. i 1949. godište, preminule su uslijed infekcije COVIDOM-19, a pritom su imale i brojne komorbiditete. Tako je broj preminulih na području VPŽ, od početka epidemije koronavirusom – 69, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

U posljednja 24 sata, bilježimo i 20 novoinficiranih virusom SARS-CoV-2, jedanaest ih je ženskog, a devetero muškog spola. Novozaraženi dolaze sa sljedećih područja općina i gradova – Virovitica (12), Slatina (4), Suhopolje (2), Orahovica (1), Pitomača (1). Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica nalazi se ukupno 48 COVID-19 pozitivna pacijenta od kojih je jedan pacijent na respiratoru. Istodobno, u KBC-u Osijek se nalazi četvero pacijenata iz VPŽ.

Od početka epidemije koronavirusa, na području Virovitičko-podravske županije, koronavirusom se zarazilo 2.784 osoba. Nažalost, šezdeset i devet osoba je preminulo od posljedica infekcije COVIDOM-19. Iz Stožera civilne zaštite VPŽ apeliraju na odgovorno ponašanje i poštivanje epidemioloških mjera. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content