EHF EUROPSKA LIGA Uz solidan otpor Našičani poraženi u Magdeburgu: Najefikasniji Jaganjac sa sedam pogodaka

Sedam dana nakon utakmice u Našicama, u 6. kolu skupine C EHF Europa lige rukometaši NEXE-a i Magdeburga odigrali su i drugi međusobni susret, ovog puta u Magdeburgu. Za razliku od našičkog susreta ovog puta igrači NEXE-a pružili su puno jači otpor i na kraju izgubili rezultatom 28:23.

Tijekom cijelog susreta gosti iz Našica nisu dozvolili domaćoj momčadi da se odvoji na razliku već od osam zgoditaka. Magdeburgu je to uspjelo samo u četiri navrata početkom drugog dijela (18:10; 19:11, 20:12 i 21:13). Kasnije su Našičani ponovno smanjili domaću prednost na pet – šest zgoditaka.

U našičkim redovima u napadu su najraspoloženiji bili Halil Jaganjac sa sedam i Janko Kević s pet zgoditaka. Hrvatski reprezentativac Željko Musa postigao je dva zgoditka za njemačku ekipu. Igrom prikazanom u Magdeburgu, našička momčad je pokazala da se u nastavku natjecanja tijekom veljače i ožujka 2021. može ozbiljno uključiti u borbu za prva četiri mjesta u skupini, koja vode među 16 najboljih momčadi u EHF Europa ligi.

NEXE: Moreno Car, Mihailo Radovanović, Aleksandar Bakić 1, Albin Eter, Fran Mileta 1, Marko Mrđenović, Marin Jelinić 2, Ivan Vida 1, Borna Manci Mičević 3, Živan Pešić, Janko Kević 5 (1), Mario Tomić, Halil Jaganjac 7, Tomi Vozab i Gianfranco Pribetić 3. Trener: Hrvoje Horvat.

Sedmerci: 2 (1)

Isključenja: 12 minuta (Mrđenović, Jelinić, Manci Mičević, Tomić, Jaganjac i Pribetić svi po dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content