U VPŽ 54 nova slučaja: U protekla 24 sata preminule četiri osobe

Od početka epidemije koronavirusa s područja Virovitičko-podravske županije, od posljedica koronavirusa, preminule su 32 osobe, a samo u zadnja 24 sata, njih četvero, što je najveći broj do sada u jednodnevnom razdoblju, izvijestio je Stožer civilne zaštite VPŽ.

Dvije osobe su preminule u KBC-u Osijek, a dvije u Općoj bolnici Virovitica. Riječ je o dvije žene (1931. i 1942. godište) te o dva muškarca (1957. i 1962. godište). Preminuli od COVIDA-19 su imali brojne komorbiditete. Hospitalizirano je 46 COVID-19 pacijenata. Svi se nalaze u Općoj bolnici Virovitica.

U posljednja 24 sata, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ, bilježimo 54 novozaražene osobe koronavirusom. Testirano ih je 105, u obradi je još njih 15. Do pisanja članka nije poznato s kojih područja općina i gradova dolaze inficirane osobe…

Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije koronavirusom se zarazilo 1.745 osoba, a njih 32 je preminulo. Iz Stožera civilne zaštite VPŽ, apeliraju na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content