ON NE RADI KOMPROMISE! OPG ŠPOLJAR DAVOR – premium proizvodi od buče

Davor Špoljar je poljoprivrednik i proizvođač koji ne radi kompromise kada je kvaliteta njegovih proizvoda u pitanju. Bio je dovoljno hrabar i ustrajao je u proizvodnji uistinu 100% čistog, djevičanskog bučinog ulja. Ta je odluka značila svrstavanje njegovih ulja u višu cjenovnu kategoriju koja najčešće znači i nešto ograničeniji broj kupaca. Jednostavna je činjenica da nije svatko spreman i nije svatko u mogućnosti priuštiti si premium kvalitetu. Međutim, njegov odabir težeg puta se pokazao itekako ispravnim. Broj kupaca koji shvaćaju i cijene vrijednost čistog djevičanskog bučinog ulja je iz godine u godinu sve veći. Davor je uspio doprijeti do njih. Njegovim proizvodima se vjeruje! Štoviše, ove godine je priznanje došlo i u vidu znakova HRVATSKA KVALITETA za proizvode Bučino ulje djevičansko, Hladno prešano bučino ulje i Namaz od bučinih sjemenki.

opg spoljar 1

Jesensko-zimski period obilježila su nova dva bitna iskoraka u njegovom poslovanju. Prigodni paketi koje je osmislio i lansirao na tržište, svojom profinjenošću i elegancijom se bitno razlikuju od konkurencije, te predstavljaju uistinu dobrodošlu inovaciju tijekom mjeseca darivanja. Priznanja i pohvale dolaze sa svih strana.

Ono čime nas je posebno razveselio i oduševio su ČOKO BUČINE SJEMENKE! „MUST TO TASTE“ – SLASTICA ovog Božića. Naš savjet je: samo se prepustite i uživajte!

Kušajte ČOKO BUČINE SJEMENKE, bučina i salatna ulja, božanstvene namaze od bučinih sjemenki i ostale proizvode iz radionice OPG ŠPOLJAR DAVOR. Potražite ih na www.opg-spoljar.hr, na lokaciji Terezino polje 116a, na FB profilu Davor Špoljar, a narudžbu jednostavno možete dati i na mobitel broj 098 902 8101. (promo)

[g-gallery gid=”616215″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content