Orahovački osnovci u blagdanskom duhu organiziraju Božićni sajam, no u nešto drugačijim uvjetima

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Orahovica uistinu zaslužuje svaku pohvalu. Naime, ravnateljica i učitelji naporno rade kako učenici, bez obzira na sve, ne bi osjetili sve ove probleme koje sobom nosi koronavirus. Posebno se to vidi u ovo predblagdansko vrijeme u koje je uložen maksimalan trud da bi svi uobičajeni pa oni novi sadržaji ipak bili organizirani, pa barem samo za učenike. Tako je školarce posjetio sveti Nikola, u pripremi je poseban oblik Božićne priredbe, a Učenička zadruga ”Hlapići” pripremila je i Božićni sajam.

Dijelovi Bozicnog sajma u orahovackoj osnovnoj skoli 2
– Iako u nešto drugačijem ruhu, kako se ne bi izgubio božićni duh i tradicija naše škole, u organizaciji Učeničke zadruge ”Hlapići”, održat ćemo Božićni sajam. Hol naše škole šarenit će se bogatom ponudom blagdanskih ukrasa i prigodnih poklona koje su izradile vrijedne ruke naših učenika i djelatnika. Bit će tu raznih uradaka, svih boja, vrsta materijala i oblika, ali svi imaju nešto zajedničko. U svaki od njih utkano je puno ljubavi i truda. Upravo to zajedništvo i radost jest smisao našeg Božićnog sajma, ali i najljepši poklon svima koji sudjeluju – kaže ravnateljica Maja Škraba te dodaje kako će i sajam ove godine biti u posebnom programu.

Dijelovi Bozicnog sajma u orahovackoj osnovnoj skoli 4
– Zbog epidemioloških mjera, ulazak u prostor škole nije moguć. Svi zainteresirani mogu reći svome djetetu što žele kupiti. Obzirom da su proizvodi u ograničenim količinama, možda će se dogoditi da više neće biti onoga što je netko namjeravao kupiti. Slike s pojedinim proizvodima mogu se vidjeti u albumu “Božićni sajam” čiji su dijelovi već sada na društvenim mrežama, a potpunosti će naknadno biti objavljen. Sajam je otvoren od sutra 17. prosinca. Radujemo se Božiću i veselimo zajedništvu, dobroti i ljubavi – zaključila je Škraba.

Dijelovi Bozicnog sajma u orahovackoj osnovnoj skoli 3

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content