VIROVITICA Ovogodišnja podjela poklona povodom Sv. Nikole u drugačijim uvjetima: Evo kakvim

I ove godine Grad Virovitica će u suradnji s Vijećima mjesnih odbora organizirati podjelu poklona povodom blagdana Svetoga Nikole koja će obuhvatiti djecu do 10 godina starosti s područja grada Virovitice (uključujući prigradska naselja).

S obzirom na epidemiološku situaciju, podjela poklona nije moguća na način kako smo to organizirali prethodnih godina. Zbog zabrane okupljanja, pokloni koje je nabavio Grad Virovitica u suradnji s Vijećima mjesnih odbora, bit će podijeljeni u školama i vrtićima u gradu Virovitici i prigradskim naseljima (učenicima od 1. do 4. razreda).

Da djeca koja ne idu ni u vrtić ni u školu ne bi ostala zakinuta za zasluženi poklon, njihovi roditelji mogu se obratiti na E-mail adresu: [email protected]. Sve što trebaju u mailu napisati jest: ime i prezime djeteta, potpuna adresa stanovanja u kojoj će se posebno istaknuti ako se radi o prigradskom naselju (i kojem), radi lakšeg razvrstavanja poklona. Na taj način mališanima koji ne polaze ni vrtić ni školu pokloni će biti dostavljeni na kućnu adresu. Prijave traju do subote, 5. 12.  (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content