Priopćenje predsjednika ZUiČ HVIDR-a Mate Bubaša vezano za 12. Hodočašće hrvatskih branitelja, Hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj

Povodom nadolazećeg 12. Hodočašća hrvatskih branitelja, Hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj koje će se održati 13. prosinca, u ime organizatora Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovotičko-podravske županije predsjednik Mato Bubaš poslao je priopćenje

– Sukladno trenutnoj situaciji vezanoj uz virus COVID-19 i mjerama koje su propisane od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite (okupljanje ne više od 25 ljudi i sl.) obavještavamo Vas da ovogodišnje 12. Hodočašće hrvatskih branitelja, Hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj 13. prosinca 2020. godine (nedjelja) neće biti moguće održati u onom obimu kao prijašnjih godina.

Iz tog razloga molimo Vas da ove godine za vrijeme Hodočašća budete odgovorni sa svojim obiteljima i pružite nam podršku molitvama u sjećanju na voćinske nevine žrtve.

Pozivamo sve braniteljske udruge, načelnike, gradonačelnike i župane da se pridruže našoj inicijativi ”Zajedno za Voćin”, te da u večernjim satima 12. prosinca (subota) zapale lampione u obliku ”VOĆIN 47”, kao znak sjećanja na stradanje stanovnika općine Voćin. Zahvaljujem na razumijevanju – stoji u priopćenju predsjednika ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mate Bubaša.

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content