Projekt “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”: Tvrtka “Našički park” I PU osječko-baranjska donirali preko tone čepova

Tvrtki Drava International Osijek, danas (četvrtak) je u dvorištu Policijske uprave osječko-baranjske predano 1080 kilograma prikupljenih plastičnih čepova. Od toga je tvrtka za komunalne djelatnosti „Našički park“ d.o.o. prikupila 850 kilograma plastičnih čepova, a Policijska uprava osječko-baranjska u suradnji s partnerima donirala je 230 kilograma. Akciji, koju provodi Policijska uprava osječko – baranjska, pridružili su se i partneri Regionalni klub IPA osječko – baranjska, Sindikat policije Hrvatske Glavna podružnica Policijske uprave osječko – baranjske, Dom zdravlja osječko-baranjske županije te Osječko-baranjska županija, tvrtka Našički park d.o.o. i građani, izvijestili su iz osječke policije.

Projekt pod nazivom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ pokrenula je Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske u što se uključila i Policijska uprava osječko – baranjska. Cilj akcije je pomoć Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske na način da se reciklažom prikupljenih čepova osigura financiranje nabave skupih lijekova oboljelima od teških malignih bolesti, a ujedno se pridonosi očuvanju okoliša. (www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content