Prvi dan zabrane kretanja u VPŽ: Policija s punktova vratila 16 osoba

Prošao je prvi dan zabrane napuštanja županije prebivališta bez propusnice. Ova će zabrana kretanja trajati sve do 8. siječnja. Prema podacima Policijske uprave virovitičko-podravske prvog su dana polcijski službenici prekontrolirali 2.309 vozila i 2.800 osoba.

Za to vrijeme bez valjane propusnice granicu županije pokušalo je prijeći 16 osoba, ali su vraćene u mjesto prebivališta.

Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije danas je poslao obavijest stanovnicima o načinu zaprimanja zahtjeva za propusnice u vrijeme blagdana.

propusnice 9

– Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije obavještava stanovnike naše županije da dežurni telefon Stožera, 033/743-112, neće raditi u intervalu od 16,00 sati 24. prosinca do 8,00 sati 26. prosinca. No, cijelo to vrijeme, zahtjevi se mogu slati na e-mail [email protected] jer će dežurni djelatnici Virovitičko-podravske županije Propusnice nesmetano izdavati.

Naravno, Propusnicu će dobiti svatko onaj tko bude zadovoljavao uvjete za njeno izdavanje. Podsjećamo, kako je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije nadležan za izdavanje Propusnica u dva slučaja, odnosno, za pacijente koji zahtijevaju medicinsku skrb te za izdavanje Propusnica za putovanje na posao i s posla.

Obvezno u zahtjevu koji se šalje na mejl [email protected], u prilogu dostavite liječničku uputnicu za pacijente koji zahtijevaju medicinsku skrb, odnosno potvrdu ili izjavu poslodavca za putovanje na posao ili s posla. Telefonski broj 033/743-112 ponovno će biti u funkciji od 8,00 sati 26. prosinca i to svaki dan od 8,00 do 22,00 sata – stoji u obavijesti.

Za ostale razloge, zahtjevi za propusnice se podnose putem sustava e-Propusnice.

Objavljene upute i kontakti za propusnice: Evo tko ih i zašto može tražiti, a tko ne

(www.icv.hr, ml; foto: I. Bedeković)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content