Slatinskim COVID redarima stigla službena odijela Stožera civilne zaštite RH

Nacionalni stožer civilne zaštite osigurao je službena odijela za COVID redare na području cijele Hrvatske, a četiri su stigla i u Slatinu.

Tako je danas (četvrtak) načelnik slatinskog Stožera civilne zaštite Bojan Plantak, uz nazočnost predsjednika Udruge HVIDRA Slatina Ilije Nikolića, dva kompleta službenih odora uručio COVID redarima slatinske HVIDRA-e koji još uvijek svakodnevno dežuraju na ulazu u slatinski Dom zdravlja, te dva kompleta COVID redarima tvrtke Slatina Kom d.o.o. koji su zaduženi za kontrolu pridržavanja svih epidemioloških mjera na ulazu u Gradsku tržnicu u Slatini.

redari

– Nemjerljiv je doprinos ovih ljudi koji su uložili sebe i svoje slobodno vrijeme za dobrobit svih nas. Oni su ovdje s ciljem sprječavanja širenja koronavirusa, ali su isto tako i podsjetnik svima nama da i dalje ostanemo odgovorni. Vrlo je važno sada ustrajati i pridržavati se svih uputa i donesenih mjera Stožera kako bi ova teška situacija bila što prije iza nas i kako bi se mogli vratiti normalnom životu – rekao je načelnik Stožera civilne zaštite grada Slatine Bojan Plantak te još jednom uputio veliku zahvalu Gradu Slatini i Udruzi HVIDRA Slatina na svemu učinjenom u sprječavanju širenja koronavirusa.

(www.icv.hr, adf, mf, foto: HVIDRA Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content