SMJENA U ČAČINCIMA! Dario Petrović novi trener Mladosti: Posložit ću kockice, znam da možemo pobijediti svakoga

Županijski prvoligaš, Nogometni klub Mladost Čačinci od ove zime ima novog, prvog čovjeka struke. Naime, dosadašnjeg trenera Nikicu Hata zamijenio je Dario Petrović iz Nove Bukovice.

-Nakon završene polusezone seniorske ekipe, na vrijeme se okrećemo proljetnom dijelu natjecanja. Tako smo se zahvalili na predanom i marljivom radu treneru Nikici Hatu, a novu energiju i ideje će ekipi prenositi trener seniorske ekipe, Dario Petrović. Vjerujemo kako ćemo s novim trenerom postizati još bolje rezultate u proljetnom dijelu natjecanja – kaže predsjednik kluba Goran Bušljeta te najavljuje i moguća pojačanja:

-Svjesni smo nedostataka na pojedinim pozicijama i zato ćemo svakako nastojati pojačati igrački kadar za nadolazeći period. Vidjet ćemo sve u narednim danima – zaključio je Bušljeta.

Novi trener Dario Petrović uvjeren je da momčad Mladosti zaslužuje bolje i više, i s rezultatima i plasmanom.

– Plan je ovu polusezonu ojačati ekipu na deficitarnim pozicijama te stvoriti zdravu konkurenciju unutar momčadi. Kroz drugi dio sezone želim malo posložiti i presložiti momčad te pripremiti za iduću sezonu i borbu za 1. mjesto. S obzirom da je trenutna bodovna razlika na tablici dosta prevelika za borbu za 1. mjesto, ekipu želim rasteretiti pritiska kako bi ušli u drugi dio sezone neopterećeni rezultatom i kako bih mogao što lakše posložiti kockice. Naravno, to ne znači da nećemo ići na pobjedu svaku utakmicu. I kao igrač svaku utakmicu želim pobijediti. Intenzivno ćemo raditi na tome jer je činjenica da protiv prvih pet ekipa u gornjem dijelu tablice nemamo osvojenog boda – kaže Petrović te dodaje:

-Ekipa je talentirana, imamo dosta dobrih individualaca. Uz malo svježe krvi, dobre pripreme te uz malo preslagivanje, možemo svakoga pobijediti i biti konkurentniji na tablici. Klub je jako dobro organiziran, ima sve potrebno što jednom igraču treba, super uvjeti za razvoj igrača i zaslužuju puno više od trenutne pozicije. Imaju uvjete na kojima i neki četvrtoligaši mogu biti zavidni. S te strane sam jako pozitivno iznenađen i sam sam se uvjerio u to s obzirom da kao igrač već neko vrijeme igram u Mladosti. Početak priprema sam planirao u drugoj polovici siječnja ukoliko epidemiološke mjere budu dozvolile – zaključio je Dario Petrović.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content