SMJENA U ČAČINCIMA! Dario Petrović novi trener Mladosti: Posložit ću kockice, znam da možemo pobijediti svakoga

- PROMO -

Županijski prvoligaš, Nogometni klub Mladost Čačinci od ove zime ima novog, prvog čovjeka struke. Naime, dosadašnjeg trenera Nikicu Hata zamijenio je Dario Petrović iz Nove Bukovice.

-Nakon završene polusezone seniorske ekipe, na vrijeme se okrećemo proljetnom dijelu natjecanja. Tako smo se zahvalili na predanom i marljivom radu treneru Nikici Hatu, a novu energiju i ideje će ekipi prenositi trener seniorske ekipe, Dario Petrović. Vjerujemo kako ćemo s novim trenerom postizati još bolje rezultate u proljetnom dijelu natjecanja – kaže predsjednik kluba Goran Bušljeta te najavljuje i moguća pojačanja:

-Svjesni smo nedostataka na pojedinim pozicijama i zato ćemo svakako nastojati pojačati igrački kadar za nadolazeći period. Vidjet ćemo sve u narednim danima – zaključio je Bušljeta.

Novi trener Dario Petrović uvjeren je da momčad Mladosti zaslužuje bolje i više, i s rezultatima i plasmanom.

– Plan je ovu polusezonu ojačati ekipu na deficitarnim pozicijama te stvoriti zdravu konkurenciju unutar momčadi. Kroz drugi dio sezone želim malo posložiti i presložiti momčad te pripremiti za iduću sezonu i borbu za 1. mjesto. S obzirom da je trenutna bodovna razlika na tablici dosta prevelika za borbu za 1. mjesto, ekipu želim rasteretiti pritiska kako bi ušli u drugi dio sezone neopterećeni rezultatom i kako bih mogao što lakše posložiti kockice. Naravno, to ne znači da nećemo ići na pobjedu svaku utakmicu. I kao igrač svaku utakmicu želim pobijediti. Intenzivno ćemo raditi na tome jer je činjenica da protiv prvih pet ekipa u gornjem dijelu tablice nemamo osvojenog boda – kaže Petrović te dodaje:

-Ekipa je talentirana, imamo dosta dobrih individualaca. Uz malo svježe krvi, dobre pripreme te uz malo preslagivanje, možemo svakoga pobijediti i biti konkurentniji na tablici. Klub je jako dobro organiziran, ima sve potrebno što jednom igraču treba, super uvjeti za razvoj igrača i zaslužuju puno više od trenutne pozicije. Imaju uvjete na kojima i neki četvrtoligaši mogu biti zavidni. S te strane sam jako pozitivno iznenađen i sam sam se uvjerio u to s obzirom da kao igrač već neko vrijeme igram u Mladosti. Početak priprema sam planirao u drugoj polovici siječnja ukoliko epidemiološke mjere budu dozvolile – zaključio je Dario Petrović.

(www.icv.hr, vg)

Povezane vijesti

Skip to content