VIRALAN HIT Štedi novac i živce: Idealno je vrijeme da isprobate ovaj genijalan trik za zamatanje poklona

Božić je pred vratima i već ste kupili sve poklone za svoje najdraže? Tada sve što preostaje je pobrinuti se za njihovo prigodno zamotavanje. Prošlogodišnje blagdanske sezone, poput virusa, internetom se proširio genijalan trik za zamatanje poklona koji, osim što štedi papir, pomaže i u slučajevima kada se rola ukrasnog papira isprazni ili slučajno odsiječete premalen komad papira neposredno prije samog zamotavanja poklona – piše tportal.hr

Kada je prošle godine na svom Twitter profilu DIY stranica Blossom objavila video navedenog trika, kojim i s premalo papira možete lijepo zamotati poklone, brojni korisnici ove društvene mreže nisu krili oduševljenje.

Iza ovog trika zapravo se krije pametna matematika: ako poklon pravokutnog oblika ili knjiga nisu u potpunosti ‘zatvorene’ ukrasnim papirom na uobičajen način, pokušajte ih omotati dijagonalno. U ovom slučaju i premala količina ukrasnog papira pokazat će se dovoljnom da pokrije sve strane poklona.

Ovaj jednostavan a istovremeno genijalan trik oduševio je brojne korisnike Twittera, a brojni su se zapitali kako sami nisu došli do ovakvog pametnog rješenja kada je riječ o zamatanju poklona.

(tportal.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content