1. HRL Lavice s povratkom Nike Deskar preko Zrinskog traže bijeg sa začelja: Na gostujućoj klupi Virovitičanin Goran Mrđen

Hrvatske rukometne prvoligašice kreću punim ritmom. Nakon gostovanja prošle subote kod Dugog Sela, gdje su nekompletne poražene od domaće ekipe, u subotu, 30. siječnja u 19 sati rukometašice 1234 Virovitice u sportskoj dvorani Osnovne škole IBM dočekuju Zrinski iz Čakovca.

U današnjem susretu virovitičke Lavice trebale bi biti kompletne. Trebala bi ponovno zaigrati i prva topnica Nika Deskar, a dobrom igrom se prije sedam dana predstavila nova igračica Nina Milovanović.

U gostujućim redovima, na čiju je klupu ponovno sjeo Virovitičanin Goran Mrđen, bit će dojučerašnja Lavica Lea Vukojević. Utakmica bi trebala biti puna neizvjesnosti i uzbuđenja.

Pobjednički sastav bi s dva boda napravio korak prema ostalim ekipama koje se bore za opstanak u ligi. Virovitičanke su trenutno na posljednjem ligaškom mjestu s dosad osvojenim jednim bodom. Susret se sukladno epidemiološkim mjerama igra bez nazočnosti gledatelja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content