1. HRL SJEVER Nastavljaju se muke po Viro Virovitici: Vašarevića momčad teško stradala na gostovanju u Požegi

U sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” u Požegi odigran je odgođeni susret 9. kola 1. hrvatske rukometne lige Sjever između Požege i Viro Virovitice.

Domaća momčad je na kraju došla do uvjerljive pobjede 37:23. Prvih desetak minuta igrači Viro Virovitice su držali priključak. U dva navrata su imali i minimalnu prednost (2:1 i 3:2). Nakon toga se domaća momčad odvojila na nekoliko zgoditaka prednosti. Pred odlazak na odmor Virovitičani se približavaju te se na pauzu odlazi s prednošću Požege 17:14.

Prvih petnaest minuta drugog dijela Virovitičani su bili u rezultatskom minusu između dva i pet zgoditaka. U posljednjoj četvrtini susreta Požežani odlaze na nedostižnu prednost, koja je na kraju bila 14 zgoditaka 37:23. Interesantno je da virovitički rukometaši nisu uspjeli realizirati niti jedan od tri sedmerca. Najefikasniji u virovitičkim redovima bili su Dubravko Benko sa sedam te Tim Čevelak s pet zgoditaka.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Karlo Starčević, Vladimir Flanjak 4, Tim Čevelak 5, Hrvoje Vašarević, Leon Dujmović 2, Dominik Arsić 1, Mateo Mijatović, Ivan Vrbančić 2, Deni Vilček, Marko Đeri, Matko Crljenić 2, Antonio Starčević, Marko Cingel i Dubravko Benko 7. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content