Još jedan vozač “pao” zbog brzine u Čađavičkom Lugu: Kući mu stiže poprilično teška plava kuverta

Još je jedan vozač “pao” zbog brzine u Čađavičkom Lugu. Naime, kamera koja se ondje nalazi izmjerila mu je kretanje od 132 km/h, što je ujedno najveća zabilježena brzina kretanja prošlog tjedna. “Uslikan” je u utorak, 5. siječnja na području gdje je ograničenje 70 km/h.

U tjednom policijskom izvješću stoji kako je ukupno utvrđeno 96 prekršaja, od kojih je 25 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 14 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 10 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 11 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela i dr.

Tijekom proteklog tjedna evidentirano je 13 prometnih nesreća, tri s ozlijeđenim osobama u kojima su 3 osobe zadobile LTO i 10 s materijalnom štetom. U jednoj prometnoj nesreći vozač je bio pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,13 g/kg je utvrđena u nadzoru prometa kod vozača bicikla starosti 42 godine, koji je zatečen kako upravlja pod utjecajem alkohola u utorak, 5. siječnja u 21,35 sati u Slatini.

Uhićena je i jedna osoba zbog vožnje pod utjecajem alkohola i upravljanja za vrijeme dok joj je vozačka dozvola istekla, a jedna je zadržana.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska županija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content