Koronavirus spriječio organizatore u održavanju 7. Memorijalnog turnira u streljaštvu zračnom puškom ”Ivica Špoljarić Špoljo”

U siječnju je i ove godine trebao biti organiziran Memorijalni turnir u streljaštvu zračnom puškom ”Ivica Špoljarić Špoljo”, sedmi po redu, ali zbog trenutne situacije vezane uz koronavirus te poštujući mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite, organizatori Streljački klub Gornji Miholjac i GO UHDDR Slatina su turnir otkazali.

Kako sjećanje na Ivicu Špoljarića Špolju ne bi palo u zaborav, predsjednik Streljačkog kluba Gornji Miholjac i predsjednik GO UHDDR Slatina, Josip Kovačić i Željko Kolinger, posjetili su posljednje počivalište tragično stradalog časnika, pripadnika 136. slatinske brigade te mu polaganjem upaljenih lampiona odali počast.

– Ove godine, zbog već poznate situacije, nismo mogli organizirati memorijalni turnir u sjećanje na našeg člana Ivicu Špoljarića Špolju, ali se nadamo da će nagodinu situacija dozvoliti i da ćemo tada održati sedmi turnir u streljaštvu zračnom puškom na kojemu se natječu većinom hrvatski branitelji – rekao je predsjednik SŠ Gornji Miholjac Josip Kovačić. (www.icv.hr, ADF)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content