Koronavirus u VPŽ: 19 novih slučajeva, preminula ženska osoba 1967. godište

Devetnaest novozaraženih, od 67 testiranih, bilježi područje Virovitičko-podravske županije u posljednjem 24-satnom intervalu, izvijestio je Stožer civilne zaštite VPŽ. Nažalost, jedna ženska osoba (1967. godište), inače onkološki pacijent, preminula je uslijed infekcije COVIDOM-19.

Novozaražene osobe su starije (9), srednje (7) i mlađe (3) životne dobi. Osoba ženskog spola je šesnaest, a trojica su muškarci. Novoinficirane osobe dolaze sa sljedećih područja općina i gradova – Virovitica (6), Slatina (6), Mikleuš (2), Suhopolje (2), Lukač (1), Špišić Bukovica (1), Orahovica (1).

Na bolničkom liječenju je ukupno 48 COVID-19 pacijenata s područja Virovitičko-podravske županije. Njih 45 je u Općoj bolnici Virovitica, a troje ih je u KBC-u Osijek.

Od početka epidemije koronavirusa, na području Virovitičko-podravske županije, virusom SARS-CoV-2 se zarazilo 3.050 osoba. Nažalost, 83 osobe su preminule od posljedica infekcije COVIDOM-19. Iz Stožera civilne zaštite VPŽ, apeliraju na odgovornom ponašanju i poštivanju epidemioloških mjera.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content