LOKALNI IZBORI 2021. Igor Fazekaš HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Slatine

- PROMO -

Na sinoć održanoj sjednici Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice grada Slatine jednoglasno je donesena odluka da će HDZ za mjesto gradonačelnika Slatine kandidirati Igora Fazekaša, predsjednika GO HDZ-a grada Slatine. Kao što su i obećali tijekom unutarstranačkih izbora, prvi put predsjedništvo nije raspravljalo o kandidatima prije sjednice Gradskog odbora, već je tu temu predsjednik Igor Fazekaš iznio tek na Gradskom odboru. Jedini predloženi kandidat bio je Igor Fazekaš, koji je kandidaturu prihvatio i zahvalio se članovima predsjedništva i Gradskog odbora na povjerenju.

Kandidat za gradonačelnika Slatine i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Igor Fazekaš, koji je trenutačno član Uprave Hrvatskih šuma, naglasio da je to za njega velika čast i odgovornost, te da je prihvatio kandidaturu kao što je i govorio za vrijeme kampanje unutarstranačkih izbora, ali samo ukoliko ga Gradski odbor kandidira.

137569618 2108598505942714 5320670297237647132 o

– Prije svega zahvaljujem na ukazanom povjerenju predsjedništva i Gradskog odbora HDZ-a grada Slatine. Ovo je velika obveza i odgovornost kako prema članovima stranke, tako i prema svim građanima Slatine. Svakako je ovo i poticaj za još veći angažman i zalaganje kako mene, tako i svih članova HDZ-a kako bi Slatina postala grad u kojem svi njeni građani imaju pravo, želju i mogućnosti dostojno živjeti – istaknuo je Fazekaš. (HDZ Slatina)

Povezane vijesti

Skip to content