LOKALNI IZBORI 2021. Igor Fazekaš HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Slatine

Na sinoć održanoj sjednici Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice grada Slatine jednoglasno je donesena odluka da će HDZ za mjesto gradonačelnika Slatine kandidirati Igora Fazekaša, predsjednika GO HDZ-a grada Slatine. Kao što su i obećali tijekom unutarstranačkih izbora, prvi put predsjedništvo nije raspravljalo o kandidatima prije sjednice Gradskog odbora, već je tu temu predsjednik Igor Fazekaš iznio tek na Gradskom odboru. Jedini predloženi kandidat bio je Igor Fazekaš, koji je kandidaturu prihvatio i zahvalio se članovima predsjedništva i Gradskog odbora na povjerenju.

Kandidat za gradonačelnika Slatine i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Igor Fazekaš, koji je trenutačno član Uprave Hrvatskih šuma, naglasio da je to za njega velika čast i odgovornost, te da je prihvatio kandidaturu kao što je i govorio za vrijeme kampanje unutarstranačkih izbora, ali samo ukoliko ga Gradski odbor kandidira.

137569618 2108598505942714 5320670297237647132 o

– Prije svega zahvaljujem na ukazanom povjerenju predsjedništva i Gradskog odbora HDZ-a grada Slatine. Ovo je velika obveza i odgovornost kako prema članovima stranke, tako i prema svim građanima Slatine. Svakako je ovo i poticaj za još veći angažman i zalaganje kako mene, tako i svih članova HDZ-a kako bi Slatina postala grad u kojem svi njeni građani imaju pravo, želju i mogućnosti dostojno živjeti – istaknuo je Fazekaš. (HDZ Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content