Mijok: Kada Nacionalni stožer da dozvolu da se manifestacije i sajmovi kao Viroexpo mogu održavati, mi ćemo biti spremni

Prije godinu dana Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, koji se trebao održati od 13. do 15. ožujka, zbog koronavirusa je odgođen. Bio je potom planiran za jesen, no nepovoljna epidemiološka situacija stopirala je ovu međunarodnu manifestaciju kojoj je to trebalo biti jubilarno 25. izdanje.

Hoće li se ove godine održati sajam, odgovorio je direktor Viroexpa i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu VPŽ, Bojan Mijok.

bojan mijok

– U kontaktu smo s izlagačima iz Hrvatske i susjednih zemalja, predstavnicima stranih država odnosno njihovim veleposlanstvima. Kada Nacionalni stožer civilne zaštite bude dao dozvolu da se takve manifestacije, odnosno sajmovi kao Viroexpo, budu mogli održavati, mi ćemo biti spremni, bilo to u travnju, svibnju, lipnju ili srpnju. Vjerujem da ćemo ove godine održati sajam – kazao je Bojan Mijok.

Podsjetimo, organizatori i pokrovitelji Viroexpa su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

(vpz.hr, Plava televizija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content