Općina Pitomača osigurala privremeni smještaj obitelji čiji je dom stradao u potresu: Dali im na korištenje mobilnu kućicu

Uz već realiziranu pomoć u vidu donacija hrane, potrepština i novčane pomoći, Općina Pitomača odlučila je pomoći u zbrinjavanju jedne obitelji s područja Petrinje koja je ostala bez toplog doma, nakon što im je potresom oštećena stambena zgrada u kojoj su stanovali. Toj četveročlanoj obitelji dovezena je i dana na korištenje mobilna kućica koju će moći koristiti do rješavanja svojega stambenog pitanja. Ovim su činom Pitomačani još jednom pokazali solidarnost prema stanovnicima potresom pogođenih područja.

U primopredaji mobilne kućice, uz načelnika Pitomače Željka Grgačića, sudjelovali su saborski zastupnik Josip Đakić i općinski vijećnik Manfred Kodžaga.

Kucica petrinja 2

– Kako bi se kućica na vrijeme i sigurno dostavila te kvalitetno priključila na sve instalacije, u akciji su sudjelovali i lokalni obrtnici i poduzeća kojima se ovim putem zahvaljujemo. Sudjelovali su: Makina Trade j.d.o.o. iz Staroga Graca, vlasnice Barbare Bakov, Instalacije Živko, vlasnika Darka Živka iz Otrovanca, ELMAH, obrt za elektroinstalacijske usluge, vlasnika Marina Mihokovića iz Pitomače i TIM d.o.o., vlasnika Marija Tkalčeca iz Pitomače – poručili su iz Općine.

(www.icv.hr, pitomaca.hr)

[g-gallery gid=”618339″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content