Općina Zdenci u suradnji s Hrvatskom poštom omogućila svojim mještanima plaćanje bez obračunate naknade

U Zdencima je održan sastanak s voditeljicom mreže poštanskih ureda Virovitica – Našice, Danijelom Čaglić. Sastanak je bio usmjeren na sklapanje ugovora s Hrvatskom poštom kojim bi Općina Zdenci omogućila svojim mještanima plaćanje bez obračunate naknade.

Tako Poštanski ured Zdenci neće obračunavati naknade na uplate za komunalnu naknadu, stanarinu, otkup stanova te uplate za vrtić. U općinskom poštanskom uredu poslovni korisnici mogu obavljati bankarske usluge Hrvatske poštanske banke, otvoriti poslovni račun HPB-a, obaviti nacionalni platni promet u kunama, ugovoriti internetsko i mobilno bankarstvo, uplatiti depozit te koristiti kartice i ostale bankarske proizvode i usluge.

Fizičkim osobama još je otprije na raspolaganju široki spektar financijskih i bankarskih usluga. Povećanjem dostupnosti bankarskih usluga u Hrvatskoj stvaraju se preduvjeti za kvalitetniji život i poslovanje što donosi značajne benefite i lokalnoj zajednici te doprinosi razvoju cijelog gospodarstva. Pružanjem bankarskih usluga HPB-a fizičkim i pravnim osobama službeno je otvorena Banka u pošti, a u Zdencima će na usluzi biti od 1. veljače.

(www.icv.hr, opcina-zdenci.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content