Ovo je 15 najpopularnijih pjesama koje mladenci u Hrvatskoj biraju za prvi ples

U ovim teškim i nesigurnim vremenima život ipak mora ići dalje, s nadom i vjerom da će biti bolje i da će nedaće koja su nas zadesile uskoro biti iza nas. Ljubav je uvijek ta koja nas podiže i hrabri pa i mladenci koji su svoja vjenčanja planirali za ovu godinu rade na pripremama za taj veliki dan – piše zadovoljna.hr

Većina njih vjenčanja je zakazala ili odgodila najranije za proljeće, kada se svi nadamo da će epidemiološka situacija biti povoljnija i mjere blaže, da će nam svima životi biti mirniji i da će razloga za veselje i slavlja itekako biti.

Jedno od mjesta na kojem mladenke razmjenjuju svoja iskustva i planove je i grupa na Facebooku “Tvornica Vjenčanja”, koja okuplja više od 31.000 članova. Uz sve teme vezane za vjenčanja, ondje se raspravlja i o pjesmama za prvi ples pa je tako buduća mladenka Helena zamolila preporuku pjesme za prvi ples jer su ona i njezin izabranik bez ideje.

Među mnoštvom pjesama koje su mladenke navele kao svoj izbor, izdvojili smo njih 15 koje su na glasu kao neke od najpopularnijih pjesama za prvi ples. Sve one slave ljubav, taj najljepši osjećaj koji niša ne može nadmašiti.

  1. Dalmatino – Jedina ljubav

2. Oliver Dragojević – Pred tvojim vratima

3. Posegana – Doživotno tvoj

4. Crveni koralji – Mnogo značiš za moj život draga

5. David Temelkov – Dišem za nas

6. Marko Škugor i Oliver Dragojević – Samo s tobom sam upoznao ljubav

7. Dino Dvornik – Pelin i med

8. Sergej – Ljubav

9. Mia i Marko Tolja – Sva blaga ovog svijeta

10. Prima band – Moj dobri anđele

11. Dalmatino – Dajem ti rič

12. Vanna i Gibonni – Ja ću budna sanjati

13. Nina Badrić – Dani i godine

14. Tereza Kesovija – Moja posljednja i prva ljubavi

15. Letu štuke – Mjesto za dvoje

(zadovoljna.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content