Ovo su zanimanja za koja se možete osposobiti 13. veljače u Poduzetničkom inkubatoru u Kladarama

- PROMO -

Općina Pitomača u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanovom za obrazovanje odraslih iz Zagreba, organizira osposobljavanje za održivu upotrebu pesticida, kao i niz drugih osposobljavanja. Među njima su osposobljavanje za rukovoditelja motornom pilom, rukovoditelja traktorom s radnim priključcima, rukovoditelja trimerom, rukovoditelja viličarom, rukovoditelja kombajnom, bagerom i drugo, osposobljavanje za voditelja OPG-a, voćar, vinogradar te osposobljavanje za lovca i lovočuvara.

Svi navedeni programi imaju odobrenje za provođenje od nadležnog Ministarstva te stoga svi polaznici nakon završenog osposobljavanja dobivaju uvjerenje o osposobljavanju i iskaznice (osim osposobljavanja za lovca i lovočuvara, iskaznice na temelju original uvjerenja izdaje Hrvatski lovački savez).

Osposobljavanje će se održati 13. veljače s početkom u 17:00 sati u konferencijskoj sali Poduzetničkog inkubatora u Kladarama. Svaki polaznik osposobljavanja je dužan pridržavati se svih epidemioloških mjera te je obavezan ponijeti masku i kemijsku olovku.

Više informacija o predbilježbama možete pronaći OVDJE.

(pitomaca.hr, foto: I. Bedeković)

pesticidi 1 378x533 1

Povezane vijesti

Skip to content