Ovog vikenda nastavak 1. HRL za žene: Nina Milovanović pojačala redove 1234 Virovitice

Nakon pauze zbog Europskog prvenstva u Danskoj, na kojemu je hrvatska ženska rukometna reprezentacija došla do svoje prve medalje na velikim natjecanjima, ovog vikenda 10. kolom ponovno starta 1. hrvatska rukometna liga za žene.

Virovitičke rukometne prvoligašice, igračice 1234 Virovitice u subotu, 23. siječnja gostuju u Dugom Selu, kod istoimenog domaćina.

U virovitičkom “lavljem brlogu” došlo je do manjih kadrovskih izmjena. Iz kluba je otišla Lea Vukojević, koja se vratila u Zrinski iz Čakovca, dok je nova igračica Nina Milovanović. Nina je ljetos iz Srbije došla u Osijek, gdje je u devet prvih kola zabilježila osam nastupa i postigla sedam zgoditaka. Za vrijeme zimske pauze odlučila je promijeniti sredinu i došla je u Viroviticu, s nadom da će ovdje do izražaja doći njene igračke mogućnosti.

U dosadašnjem dijelu prvoligaškog natjecanja Dugo Selo je u osam kola osvojilo isto toliko bodova, dok su rukometašice 1234 Virovitice u devet odigranih susreta osvojile samo jedan bod. Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu u subotu, 23. siječnja u 18 sati i 30 minuta.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content